Împărţirea sărăciei: Educaţia şi Justiţia dau bani pentru pensii, şomaj şi ajutoare sociale

Guvernul taie aproape o zecime din bugetele Educaţiei şi Justiţiei, alocând încă 4,36 miliarde lei pentru pensii, şomaj, ajutoare.

6 afișări
Imaginea articolului Împărţirea sărăciei: Educaţia şi Justiţia dau bani pentru pensii, şomaj şi ajutoare sociale

Împărţirea sărăciei: Educaţia şi Justiţia dau bani pentru pensii, şomaj şi ajutoare sociale

Şi Sănătatea va primi, în plus, 2,81 miliarde lei. Udrea taie de la sediul Guvernului, reabilitare termică, pietruire şi apa pentru sate. Bugetele de criză ale mai multor ministere vor fi puternic tăiate la rectificare, cu procente între 4 şi 8,25 %.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici