Imperiul lui Vîntu se clatină

Codinianul, Business Standard si agentia NewsIn caută cumpărator. Analiştii spun că piaţa media ar fi trebuit curăţată mai demult, alegerile au amanat însă un proces ineviabil.

3 afișări
Imaginea articolului Imperiul lui Vîntu se clatină

Imperiul lui Vîntu se clatină

După 18 ani de la prima apariţie, ziarul "Cotidianul" se află în cel mai greu moment din existenţa sa: este ameninţat cu închiderea, dacă în trei săptămâni nu va găsi un investitor. Informaţia, dedusă iniţial din declaraţiile patronului Sorin Ovidiu Vîntu - care a anunţat, ieri, că renunţă la subvenţionarea publicaţiilor scrise, a fost confirmată oficial într-un anunţ intern asumat de conducerea Grupului.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici