Impozitul minim nu moare, se transformă

Impozitul minim a stârnit încă de la început o serie de controverse în condiţiile în care acesta era aplicat întreprinderilor mici şi mijlocii în momentul în care criza îşi făcea din ce în ce mai simţită prezenţa în mediul economic românesc.

4 afișări
Imaginea articolului Impozitul minim nu moare, se transformă

Impozitul minim nu moare, se transformă

Astfel că în urma aplicării acestuia foarte multe IMM au fost nevoite să-şi restrângă activitatea, unele intrând chiar în faliment. Cu toate acestea, premierul Emil Boc s-a declarat a fi mulţumit de rezultatele obţinute şi, mai mult decât atât, acesta a susţinut că impozitul minim şi-a atins scopul şi a eliminat firmele cu activităţi ilegale şi pentru care nu erau achitate taxe.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici