În 2004 preşedintele îşi făcea tema la „promisiuni pentru profesori”. Traiane, stai jos. 4!

De o vreme, Traian Băsescu le ţine lecţii de capitalism cadrelor didactice. Cursurile cu şeful statului au devenit intensive săptămâna aceasta.

5 afișări
Imaginea articolului În 2004 preşedintele îşi făcea tema la „promisiuni pentru profesori”. Traiane, stai jos. 4!

În 2004 preşedintele îşi făcea tema la „promisiuni pentru profesori”. Traiane, stai jos. 4!

Preşedintele îi învaţă pe profesori că dacă vor un venit comparativ cu al său, atunci e cazul să îşi ia mai multe joburi. Că aşa e în capitalism, zice preşedintele. Nu la fel gândea, însă, Traian Băsescu pe vremea când nu era încă preşedinte, ci, doar candidat la cea mai înaltă funcţie în stat.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici