În oraşul lui Băsescu lupta electorală se dă cu vopsea

La Murfatlar, unde s-a născut preşedintele Băsescu, electoratul merge pe trei cărări: PSD, PNL şi PD-L. Cum electoratul nu e patriot local să voteze din oficiu partidul prezidenţial, candidaţii la primărie se încaieră cu vitejia, fudulia şi capacitatea de a se aduna de pe jos a personajelor din desenele animate.

1 afișare
Imaginea articolului În oraşul lui Băsescu lupta electorală se dă cu vopsea

În oraşul lui Băsescu lupta electorală se dă cu vopsea

La vecini, în Valu lui Traian, popularul primar recent PD-L, fost PSD, cât pe ce să fie actual PNL sau PSD, se declară până la moarte cu Băsescu.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici