În plin scandal cu sindicatele, liderul CNSLR Frăţia a fost prins luând mită

Preşedintele CNSRL Frăţia, Marius Petcu, a fost reţinut de DNA în timp ce primea câteva 40.000 de euro, o parte dintr-o sumă totală de 200.000 de euro, din care a mai primit şi alte tranşe.

4 afișări
Imaginea articolului În plin scandal cu sindicatele, liderul CNSLR Frăţia a fost prins luând mită

În plin scandal cu sindicatele, liderul CNSLR Frăţia a fost prins luând mită

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri, în care se spunea despre Petcu faptul că ar fi facilitat atribuirea mai multor contracte în domeniul constructiilor, in calitatea sa de membru în Consiliul de Administraţie al Sind România (societatea sindicatelor), către firma unui om de afaceri, Petre Scrieciu.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici