În PSD, expulzări în 2007 ca în 1947

Senatorul PSD Ion Solcanu a declarat, ieri, după ce conducerea PSD a decis excluderea sa şi a parlamentarilor Răzvan Theodorescu, Dan Mihalache şi Alin Teodorescu, că măsura nu este una "judecată" şi că partdul are probleme grave de management, actuala conducere dovedind inconsecvenţă.

1 afișare
Imaginea articolului În PSD, expulzări în 2007 ca în 1947

În PSD, expulzări în 2007 ca în 1947

Nu se poate să votezi Cabinetul Tăriceanu II şi după şase luni să iniţiezi moţiune de cenzură care să se refere la toată perioada de după 2005. De ce l-ai mai votat?", a spus Solcanu.El a ţinut să adauge că este de acord cu declaraţia fostului preşedinte Ion Iliescu că intenţia conducerii partidului de a-i sancţiona pe parlamentarii social-democraţi care nu au susţinut moţiunea de cenzură este "o ruşine". Senatorul Răzvan Theodorescu a mărturisit că se aştepta la decizia conducerii PSD în privinţa sa şi că nu va contesta o eventuală decizie de excludere a sa din partid.La rândul său, deputatul PSD Dan Mihalache a declarat că, probabil, Mircea Geoană a căutat un pretext pentru a scăpa de el, dorindu-şi un partid din ce în ce mai restrâns, care să poată fi tranzacţionat "de unii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici