In sfarsit Guvernul isi aminteste de privatizare si de Bursa: Videanu promite ca in noua luni listeaza Romgaz la Bursa.

Ministrul economiei Adriean Videanu a avansat pentru prima data un termen pentru vanzarea pe Bursa a unui pachet de actiuni al uneia dintre cele mai mari companii locale, Romgaz Medias, care ar putea fi cea mai mare listare realizata pana acum pe piata locala de capital.

1 afișare
Imaginea articolului In sfarsit Guvernul isi aminteste de privatizare si de Bursa: Videanu promite ca in noua luni listeaza Romgaz la Bursa.

In sfarsit Guvernul isi aminteste de privatizare si de Bursa: Videanu promite ca in noua luni listeaza Romgaz la Bursa.

Romgaz, una dintre "perlele coroanei", este alaturi de Hidroelectrica una dintre cele mai valoroase companii care se mai afla inca in portofoliul statului, conform Anuarului ZF al celor mai valoroase companii, iar listarea sa ar putea creste capitalizarea Bursei de la Bucuresti cu 30%, aducand-o din nou in atentia investitorilor straini.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici