În vîrf

Chivu e aproape de punctul culminant al carierei sale: transferul la Real Madrid. Inter Milano şi Barcelona păreau pînă acum principalele candidate la semnătura lui Cristi Chivu. Cu nerazzurrii în pole postion, graţie unei oferte mai bune şi a unei înţelegeri intervenite între preşedintele Massimo Moratti şi jucător acum 11 zile. Ei bine, începînd de luni, situaţia s-a schimbat radical. Motivul? Pe fir a intrat Real Madrid, care i-a anunţat pe oficialii Romei că vin să trateze în Italia. Ceea ce s-a şi întîmplat.

1 afișare
Imaginea articolului În vîrf

În vîrf

http://www.gsp.ro/Fotbalul-mare/In-virf.html?a=3399/21791

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici