Încep târgurile de joburi. În ce oraşe sunt cele mai multe oferte de locuri de muncă vacante

Începe sezonul târgurilor şi al burselor de locuri de muncă, organizate atât de companiile private, cât şi de stat. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri, 23 septembrie, bursa de joburi pentru absolvenţi, la nivel naţional, cele mai multe locuri vacate fiind scoase la concurs în Bucureşti, Dâmboviţa sau Iaşi.

6 afișări
Imaginea articolului Încep târgurile de joburi. În ce oraşe sunt cele mai multe oferte de locuri de muncă vacante

Încep târgurile de joburi. În ce oraşe sunt cele mai multe oferte de locuri de muncă vacante (Imagine: Shutterstock)

În acelaşi timp, spre sfârşitul lunii octombrie va avea loc în Bucureşti o nouă ediţie a târgului Angajatori de Top, până în prezent 75 de mari companii anunţându-şi participarea, informează www.incont.ro.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la bursa organizată vineri, 23 septembrie, vor participa peste 1.000 de angajatori, la nivel naţional, iar cele mai multe oferte de locuri de muncă vacante sunt în Bucureşti, Dâmboviţa, Iaşi, Arad şi Timiş.

Domeniile cele mai ofertante în ceea ce priveşte locurile de muncă scoase la concurs sunt industria textilă, asigurări şi fonduri de pensii, comerţ, construcţii, activităţi de investigaţie şi protecţie şi servicii.

Absolvenţii fără studii superioare au la dispoziţie joburi ca operator confecţioner de îmbrăcăminte, agent de asigurări, agent de pază, agent de vânzări, figuranţi pentru filme, zidari sau dulgheri.

În Bucureşti, bursa va începe la ora 9.00 şi va avea loc în Foaierul Palatului Naţional al Copiilor, din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4. Angajatorii bucureşteni vor scoate la concurs peste 4.200 de locuri de muncă, majoritatea pentru studii medii.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici