Inchipuit de Dreapta

"Votul electoratului romanesc a fost unul profund de dreapta. Eu am obtinut impreuna cu PNL pes­te 50%, fata de aproape 34% cat am obtinut impreuna in 2004", a calculat candidatul Bases­cu, imediat dupa rezultatul sonda­jelor de opinie. A fost o miscare prin care a incercat doar sa-i atra­ga pe liberali de partea sa, pentru ca de fapt propunerea acestora de a forma un guvern in jurul lui Iohannis a fost respinsa.

2 afișări
Imaginea articolului Inchipuit de Dreapta

Inchipuit de Dreapta

In reali­tate, Basescu este "de dreapta" doar la nivel declarativ, pentru ca discursul sau, mai ales cel din campanie, este profund de stan­ga. La fel si masurile pe care le-a cerut sau le-a aprobat. ZIUA a facut un inventar al pozitiilor prezidentiale. Nici chiar in noap­tea alegerilor, Basescu n-a rostit niciun cuvant cu privire la resti­tuirea proprietatilor. Mai mult, el si PDL au aprobat Legea Voicu­lescu prin care casele nationa­li­za­te nu se mai restituie in natura.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici