Incognito: 130 de lei ca să-ţi înşeli nevasta la televizor

În câteva camere din centrul Bucureştiului, se pun la cale noi scandaluri între iubiţi, conflicte între copii şi părinţi, certuri între graşi şi slabi. Reporterii RL au fost actori în reality show-urile false de la televiziunile din România.

4 afișări

Aici, în câteva camere din centrul Bucureştiului, se pun la cale noi scandaluri între iubiţi, conflicte între copii şi părinţi, certuri între graşi şi slabi. Aici se pregătesc două emisiuni pentru Naţional TV, "Iubire interzisă" şi "Copii contra pârinţi", şi una pentru Prima TV, "Cearta în bucate".Toate trucate, toate cu poveşti fictive, cu personaje care sunt inventate pe loc de producători. De altfel, realizatorii nici nu ascund acest lucru. Pe generice, de obicei la început, ei menţionează că întâmplările sunt fictive. Dar câţi telespectatori citesc genericele?

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici