Incredibil, dar adevărat: un euro pe metru pătrat

Proiectul misteriosului bloc gigant de 29 de etaje de pe Baza Sportivă Tineretului, care va fi construit de omul de afaceri Puiu Popoviciu, este ţinut la secret.

1 afișare
Imaginea articolului Incredibil, dar adevărat: un euro pe metru pătrat

Incredibil, dar adevărat: un euro pe metru pătrat

Urma lui s-a pierdut din 2005, când a fost introdus pe şest şi aprobat de consilierii generali. Atunci clădirea avea doar 10 etaje. La trei ani după, investitorul a mai adăugat alte 19 etaje, iar noul proiect s-a rătăcit prin Primăria Capitalei. Terenul pe care se va ridica blocul-turn a fost închiriat de la stat cu un euro pe metru pătrat.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici