Independentul Prigoană vine pe turnantă la Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, este dat favorit pentru un nou mandat de sondajul CSOP realizat la comanda PD-L. Surse din partid susţin că sondajul arată că, în cazul în care Videanu ar candida, ar fi ales din primul tur de scrutin cu 54 la sută. El este urmat de primarul Sectorului 3 Liviu Negoiţă, cu 46 la sută, de secretarul general al PD-L Vasile Blaga şi de viceprimarul Răzvan Murgeanu cu câteva procente peste 40 la sută. La întrebarea directă „Care este cel mai bun candidat al PD-L“, răspunsurile au fost următoarele: Videanu – 22 la sută, Negoiţă – 17 la sută, Murgeanu – 14 la sută şi Blaga – 13 la sută.

1 afișare
Imaginea articolului Independentul Prigoană vine pe turnantă la Primăria Capitalei

Independentul Prigoană vine pe turnantă la Primăria Capitalei

Componenta politică a votului în ceea ce priveşte formaţiunea democrat-liberală este de 29 la sută (acest procent din votul obţinut de candidat se datorează apartenenţei la partid), în timp ce 28 la sută dintre alegători sunt interesaţi direct de candidat. Potenţialul electoral al PD-L este de 43 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici