Inel de 6.000 euro pentru Carla Bruni

Artistul Ovidiu Piriianu a finalizat, ieri, inelul pentru Carla Bruni, iubita presedintelui francez Nicolas Sarkozy, si asteapta sa vada daca primeste de la presedintele Frantei suma de 6.000 de euro pe el. Nicolas Sarkozy este asteptat saptamina viitoare la Bucuresti pentru citeva ore, iar artistul care a creat inelul respectiv spera sa aiba o scurta intilnire cu seful statului francez. Piriianu a declarat ca, in cazul in care nu va achizitiona inelul, Sarkozy va primi oricum o cheie de aur prin intermediul lui Constantin Savoiu, prieten cu presedintele Frantei si ruda cu artistul.

1 afișare
Imaginea articolului Inel de 6.000 euro pentru Carla Bruni

Inel de 6.000 euro pentru Carla Bruni

Constantin Savoiu a tradus anul trecut cartea "Martorul" scrisa de presedintele francez, Savoiu fiind cetatean româno-francez care este si fruntas in miscarea masonica din România. Atit inelul, cit si cheia din aur, contin elemente din operele brincusiene expuse in aer liber la Tirgu Jiu, afirma Piriianu. Astfel, inelul pentru Carla Bruni are forma Mesei Tacerii, iar cele 12 scaune din jurul acesteia fiind reprezentate de cite patru rubine, briliante si safire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici