Informatie-soc. Asasinul din Brasov se afla in libertate

Raportul expertizei balistice efectuate asupra proiectilelor extrase din corpurile victimelor de la casa de schimb valutar ii pune pe anchetatori in situatia de a avea 99% certitudinea ca asasinul se afla inca in libertate. Nici una dintre pistele verificate pâna in prezent nu il incrimineaza pe Serghei Gorbunov, considerat public pâna in prezent ca fiind principalul suspect al atentatului de saptamâna trecuta din Brasov. Atât alibiul prezentat in fata politistilor, cât si elementele aflate acum la dosar sunt pe cale sa-l excluda din cercul suspectilor.

1 afișare
Imaginea articolului Informatie-soc. Asasinul din Brasov se afla in libertate

Informatie-soc. Asasinul din Brasov se afla in libertate

Surse judiciare au precizat, ieri, pentru “Gardianul” ca exista varianta ca, in atentatul de la casa de schimb, sa fie implicati doi tragatori. Aceleasi surse au mai precizat ca anchetatorii au decis ca absolut nici o informatie privind rezultatul raportului balistic sa nu fie data publicitatii, atât oficial, cât si neoficial, având in vedere elementele fragile ale anchetei in acest moment. Situatia de fapt arata ca avem cel putin un criminal in libertate si nu se stie, pâna in prezent, daca exista un cerc de suspecti si ce piste sunt verificate in acest moment.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici