Îngheţata de la Marea Neagră

Având Marea Neagră în fundal, George W. Bush şi Traian Băsescu au abordat subiecte spinoase pentru România: problema vizelor, cazul Teo Peter şi prezenţa trupelor din Afganistan.

1 afișare
Imaginea articolului Îngheţata de la Marea Neagră

Îngheţata de la Marea Neagră

Bush a declarat că înţelege frustrările românilor care nu primesc un tratament egal cu statele din Uniunea Europeană în problema vizelor. Preşedintele SUA a plecat de la Neptun încântat de îngheţata românească şi de Maria Băsescu, în timp ce titularul de la Cotroceni a fost complimentat pentru trecutul său de căpitan.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici