Ingropati de vii la comanda escrocului Sergiu Bahaian

Sergiu Bahaian, patronul echipei de fotbal Gloria Buzau, a primit ieri mandat de arestare pentru 29 de zile, impreuna cu alti trei complici, pentru mai multe infractiuni economice.

6 afișări
Imaginea articolului Ingropati de vii la comanda escrocului Sergiu Bahaian

Ingropati de vii la comanda escrocului Sergiu Bahaian

Gruparea lui Sergiu Bahaian este suspectata si pentru asasinarea mai multor persoane. Doi barbati au fost ingropati de vii, iar alti doi au fost aruncati in Canalul Dunare-Marea Neagra in perioada 2006-2008.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici