Injurati Antenele! Au sechestrat fotbalul!

Consortiul "Antena 1 si RCS/ RDS" intruchipeaza noua burghezime din media romaneasca. O familie care a pus monopol pe Liga 1 si acum incearca sa ofere microbistului fotbal cu pipeta.

1 afișare
Imaginea articolului Injurati Antenele! Au sechestrat fotbalul!

Injurati Antenele! Au sechestrat fotbalul!

Cu o zi inainte de startul sezonului, in primul weekend cu meciuri, jumatate din gospodariile tarii nu vor vedea nicio partida! Totul, din grija si bunavointa "antenistilor", cistigatorii licitatiei pentru drepturile tv ale Ligii 1. Ieri, "GSp" a tinut sa ne anunte ca operatorii de cablu "UPC", "Dolce", "Boom", "MaxTV" si "Focus Sat" nu s-au inteles cu "RCS/RDS", reprezentata de concurenta si, totodata, partenerul prin care "Antena 1" a reusit sa monopolizeze campionatul de fotbal! Informatia publicata de "Gazeta" se traduce prin cifre seci, dar dure: 3,4 milioane de abonati ai firmelor de cablu amintite nu vor putea sa vizioneze jocurile favoritilor.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici