Instigatorul

Traian Basescu, cel care s-a autointitulat presedinte-jucator, a fost la un pas sa transforme Piata Universitatii intr-o scena de razboi intre simpatizantii si contestatarii sai.

1 afișare
Imaginea articolului Instigatorul

Instigatorul

Presedintele Traian Basescu a fost prezent sambata seara in Piata Universitatii unde trebuia sa isi prezinte raportul. Venirea sefului statului la "kilometrul 0" a fost insa contestata de catre fostul presedinte Emil Constantinescu care, cu ajutorul liderilor PNTCD, a organizat o contramanifestatie. Desi nu au existat incidente, lucrurile au fost la un pas sa degenereze si sa se transforme intr-o confruntare intre simpatizantii lui Traian Basescu si tabara care ii contesta prezenta acestuia la Universitate. Grav este faptul ca situatia putea sa ia o turnura regretabila chiar din cauza presedintelui, care a incitat la demolarea gardurilor dintre cele doua tabere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici