Intentia conteaza

Una dintre intrebarile filozofice asupra carora obisnuieste sa reflecteze Redactia Economica este daca Mugurel Isarescu este rau intentionat sau incompetent. Comportamentul tehnocratului-sef al Romaniei sugera ca, cel mai probabil, este rau intentionat, dar declaratiile de ieri facute de Mugurel Isarescu in privinta cursului valutar si rezervelor internationale lasa varianta incompetentei fara cea mai mica urma de plauzibilitate.

4 afișări

Guvernatorul BNR este perfect constient de consecintele actiunilor sale, ceea ce inseamna ca raul facut de domnia sa este facut cu buna stiinta.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici