Intrăm în era Lucescu

Mandatul lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a naţionalei începe în această seară. Starul se dă la Marijampole, pe un stadion cu doar 6.000 de locuri, acolo unde România este obligată să bifeze un meci din preliminariile Cupei Mondiale, chiar dacă şansele de calificare la turneul final sînt nule.

4 afișări
Imaginea articolului Intrăm în era Lucescu

Intrăm în era Lucescu

Reconstrucţia se poate face şi prin astfel de jocuri, lipsite de miză, susţine noul selecţioner, care mizează tocmai pe acest aspect, al dezinhibării fotbaliştilor, în vederea conturării unui lot cu care să atace viitoarea campanie.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici