Întreaga piaţă de jucării îşi pune speranţa în Moş Crăciun

Întreaga piaţă locală de jucării îşi pune speranţa că luna decembrie va salva acest sector, după ce restul anului s-a aflat sub semnul crizei. Astfel, marile lanţuri de magazine şi-au mărit suprafeţele destinate jucăriilor de la 3 până la 5 ori, comparativ cu restul anului.

4 afișări
Imaginea articolului Întreaga piaţă de jucării îşi pune speranţa în Moş Crăciun

Întreaga piaţă de jucării îşi pune speranţa în Moş Crăciun

Până la ora actuală, piaţa locală de jucării a rămas la acelşi nivel faţă de 2008, dar trebuie ţinut cont şi de faptul că vânzările din această lună reprezintă 25% si 30% din vâzările din întregul an.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici