Investitorii au fost prinşi de febra dividendelor de 1 mld. lei de la Fondul Proprietatea

Investitori locali şi fonduri străine de investiţii au fost cuprinşi de febra dividendelor de peste 1,1 miliarde de lei ale Fondului Proprietatea şi fac achiziţii de acţiuni pe ultima sută de metri.

3 afișări

Pe dinafară au rămas însă foştii proprietari care nu ştiu cum pot intra în posesia dividendelor, deşi Fondul Proprietatea a fost creat pentru despăgubirea lor.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici