Investitorii încă se rătăcesc în pădurea de taxe

CNIPMMR îşi exprimă întreaga susţinere pentru implementarea şi dezvoltarea măsurilor de reducere a poverii administrative şi fiscale a IMM, considerând că desfiinţarea, reducerea sau comasarea celor 189 de taxe şi tarife nefiscale este un prim pas foarte necesar şi lăudabil, dar care trebuie continuat, amplificat şi cu preferinţă pentru taxele şi tarifele aplicate agenţilor economici, a declarat, ieri, preşedintele Consiliului Ovidiu Nicolescu.

6 afișări
Imaginea articolului Investitorii încă se rătăcesc în pădurea de taxe

Investitorii încă se rătăcesc în pădurea de taxe

''Salutăm măsura Guvernului privind desfiinţarea celor 189 de taxe, dar acesta este, încă, un pas foarte mic. Ceea ce a început Guvernul trebuie continuat neapărat şi amplificat. Considerăm că simplificarea poverii administrative şi fiscale a IMM este absolut necesară, mai ales în această perioadă de încetinire a creşterii economice şi de criză financiară”, a declarat Ovidiu Nicolescu.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici