Învingător pe teren, învins în justiţie

De ieri, Ilie Năstase nu mai este preşedintele Federaţiei Române de Tenis. Tenismanul susţine că a luat această decizie în primul rând din cauza unei hotărâri judecătoreşti care îl împiedică să construiască o academie de tenis, dar a recunoscut că a contat şi scandalul iscat de modul cum au fost cheltuiţi banii la organizarea meciului cu Franţa. Cel care a jucat alături de Ion Ţiriac în trei finale de Cupa Davis, în 1969, 1971 şi 1972, i-a înaintat ieri lui Octavian Belu, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, cererea de demisie, precizând că hotărârea luată este irevocabilă.

1 afișare
Imaginea articolului Învingător pe teren, învins în justiţie

Învingător pe teren, învins în justiţie

"Datorită ultimelor evenimente petrecute în tenisul românesc, datorită faptului că nu există nicio perspectivă reală de a realiza Academia de Tenis Ilie Năstase, pentru care mă zbat de unul singur de opt ani de zile, la care se adaugă hotărârea abuzivă a judecătoriei Timiş, dată de judecătorul Cioabă Emilia, mă declar învins de corupţia din justiţia română", se arată demisia scrisă a lui Ilie Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici