Ion Iliescu, anchetat sau protejat?

Ion Iliescu a scapat de acuzatiile penale care i-au fost aduse in dosarul legat de moartea a patru tineri impuscati in fata Ministerului de Interne, in iunie 1990. Fostul presedinte nu mai este invinuit in dosarul „Mineriada din 13 iunie 1990” din cauza gafelor facute de anchetatorul Dan Voinea.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Iliescu, anchetat sau protejat?

Ion Iliescu, anchetat sau protejat?

Procurorul general Codruta Kovesi a anuntat ieri ca a descoperit grave erori de procedura in actele prin care magistratul-general Dan Voinea a inceput urmarirea penala impotriva fostului presedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici