Ion Iliescu cere boicotarea Referendumului

Tot mai activ in ultima perioada, Ion Iliescu nu a ezitat sa aiba opinii proprii in legatura cu actuala putere, facand singur mai multa opozitie decat a realizat PSD sub mandatul lui Geoana.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Iliescu cere boicotarea Referendumului

Ion Iliescu cere boicotarea Referendumului

Intr-o emisiune televizata, Iliescu a spus ca, personal, ar invita la boicotarea Referendumului pentru votul uninominal, pe care il considera o interventie “brutala” a presedintelui tarii in functionarea institutiilor, in speta Parlamentul, care ar trebui lasat sa dezbata si sa adopte in sfarsit legea electorala. Mai mult, el a subliniat ca actiunea in cauza constituie si un element de bruiaj al alegerilor pentru Parlamentul European. In aceste conditii, Ion Iliescu a afirmat ca nu va participa la votul de la Referendum si a indemnat alegatorii sa faca acelasi lucru. “Eu, personal, nu voi vota la referendum. Asta o spun de pe acum. Si indemn chiar la boicotarea acestuia, pentru ca vreau sa ne concentram atentia asupra alegerilor pentru Parlamentul European, care sunt foarte importante, pentru ca ne consacra statutul de tara membra a Uniunii Europene”, a spus presedintele de onoare al social-democratilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici