Ion Manole către Puiu Mircea: “Te voi strivi ca pe un şarpe!”

Scandalul dintre soţul Mădălinei Manole şi familia solistei a atins cote violente. Cu cît mai mult vorbesc apropiaţii Mădălinei Manole, cu atît mai suspectă devine moartea ei. Cel mai intens persistă în memorie cuvintele mamei acesteia, Eugenia Manole: “Dacă Puiu i-a dăruit de ziua ei, aşa cum spune el, multă dragoste, de ce, imediat după ce au făcut dragoste, în loc să fie fericită, fata mea s-a sinucis?”

8 afișări
Imaginea articolului Ion Manole către Puiu Mircea: “Te voi strivi ca pe un şarpe!”

Ion Manole către Puiu Mircea: “Te voi strivi ca pe un şarpe!”

"Testamentul" Mădălinei, nesemnat şi nedatat. Semne mari de întrebare ridică şi "testamentul" Mădălinei, găsit de Puiu Mircea la nu se ştie cît timp după ce aceasta s-a sinucis. În general, cei care îşi iau viaţa lasă la vedere mesajul pe care îl au de transmis, nu-l ascund prin casă pentru a fi descoperit mai tîrziu.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici