Ion Tiriac o accepta ca nora pe Ileana Lazariuc

Mai indragostit ca niciodata, fiul lui Tiriac are grija ca iubitei, Ileana Lazariuc, sale sa nu-i lipseasca nimic, o rasfata si nu o scapa din ochi nicio clipa. Cei doi indragostiti nu se mai sfiesc sa se afiseze impreuna, au fost la Paris, unde au vizitat Muzeul Luvru, au facut cumparaturi si s-au comportat ca doi oameni ce se iubesc si nu pot trai unul fara altul.

12 afișări
Imaginea articolului Ion Tiriac o accepta ca nora pe Ileana Lazariuc

Ion Tiriac o accepta ca nora pe Ileana Lazariuc

Vazind ca fiul cel risipitor nu-l mai asculta, batrinul Tiriac s-a destainuit unor amici ca-l va lasa pe acesta sa-si traiasca povestea de iubire cu Ileana si, in cazul in care va dori sa se casatoreasca, va fi de acord cu dorinta lui Ion Ion. Nababul a ajuns la concluzia ca nu se poate baga la nesfirsit in viata copilului sau si, mai ales, sa-i impuna pe cine sa ia de nevasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici