Ion Ţiriac, poveşti autobiografice de speriat golanii

Cei care au aflat că legendarul sportiv şi om de afaceri îşi va lansa o carte autobiografică, la Londra, se întreabă, în mod firesc, dacă întreaga viaţă sentimentală a lui Ion Ţiriac poate fi recapitulată într-un singur volum.

10 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac, poveşti autobiografice de speriat golanii

Ion Ţiriac, poveşti autobiografice de speriat golanii

Miliardarul a declarat presei că, oficial, are trei copii dar, în afară de aceştia, ar mai avea încă treizeci de urmaşi. O fi glumit? N-o fi glumit? Cert este că Ţiriac a fost adorat de femei, iar numărul frumuseţilor cu care s-a iubit este foarte greu de calculat. Deocamdată, ştim că, în autobiografia sa, povesteşte despre prima lui iubire, o handbalistă numită Erika, pe care, la un momentdat, a salvat-o de la un posibil viol.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici