Irinel, mielusel in fata Monicai

Tinara nevasta considera ca are toate drepturile sa-i ceara sotului sa-i indeplineasca cele mai ciudate dorinte. Cistiga destul de mult de la Reality Show de la B1TV, dar si din prezentari, asa ca acum are dreptul, crede ea, sa-i impuna sotului tot felul de conditii.

1 afișare
Imaginea articolului Irinel, mielusel in fata Monicai

Irinel, mielusel in fata Monicai

Zilele trecute, Monica i-a zis franc barbatului ei ca in cazul in care o mai supara si mai pleaca singur prin cluburi, are ea ac de cojocul lui. Nu mai depinde financiar de el, asa ca isi poate permite sa se duca in oras ca fetele, si, de ce nu, sa-l si paraseasca daca nu-i demonstreaza ca o respecta si o iubeste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici