Italia a ignorat integrarea rromilor

Într-un interviu publicat, ieri, de cotidianul italian La Repubblica, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, declara că Italia "nu a solicitat niciodată" fonduri europene pentru integrarea rromilor. Barroso a criticat şi atitudinea permisivă a autorităţilor italiene în privinţa taberelor nomade de la periferia marilor oraşe.

1 afișare
Imaginea articolului Italia a ignorat integrarea rromilor

Italia a ignorat integrarea rromilor

Declaraţia lui Barroso vine după ce premierul italian Romano Prodi şi omologul său roman Călin Popeascu Tăriceanu au solicitat, săptămâna trecută, Comisiei Europene să "facă mai mult" pentru integrarea socială a rromilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici