Iulia, sexy-consiliera, s-a închis în casă

Iulia Sâmbotin, angajata care a pozat goală pe do­­sarele clien­ţilor, a fost audiată de poliţiştii din Alba. Socrul ei s-a dus să vadă biroul unde s-a pozat tânăra.

1 afișare
Imaginea articolului Iulia, sexy-consiliera, s-a închis în casă

Iulia, sexy-consiliera, s-a închis în casă

Iulia Sâmbotin, fostă administrator de cont şi consilier client în cadrul Agenţiei BCR Alba Iulia - Cetate, nora fostului director al BCR Alba, Liviu Sâmbotin, cea care s-a fotografiat goală pe biroul unde lucra, nu a dispărut. Ea se află acasă şi a fost prezentă săptămâna trecută la Poliţia Municipiului Alba Iulia. Subcomisarul Cristian Mureşan de la Poliţia Municipiului Alba Iulia ne-a declarat că “la Poliţia Municipiului Alba Iulia nu s-a înregistrat nici o sesizare cu privire la dispariţia numitei Iulia Sâmbotin. Aceasta a şi fost audiată. În continuare efectuăm cercetări pentru clarificarea situaţiei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici