Iuliu Mureşan: "Domnul Zotta ne acuză de lucruri care se făceau poate pe vremea când era el în arbitraj"

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a avut o intervenţie în direct la Fanatik, comentând meciul câştigat de echipa sa în faţa Gloriei Buzău (2-0), dar şi atacurile rapidiste îndreptate în ultima vreme împotriva ardelenilor.

2 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: "Domnul Zotta ne acuză de lucruri care se făceau poate pe vremea când era el în arbitraj"

Iuliu Mureşan: "Domnul Zotta ne acuză de lucruri care se făceau poate pe vremea când era el în arbitraj"

"A fost un meci important pentru noi şi totodată dificil, dar ştiam că va fi aşa. Noi am fost bine aşezaţi, am avut noroc dar şi ghinion, pentru că am ratat ocazii importante. Este o victorie meritată, avem 6 puncte, cel mai bun golaveraj iar pentru noi era foarte important să mergem în Giuleşti de pe locul 1. Va fi un meci greu în etapa viitoare dar mergem la victorie în Giulesti.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici