Janine, ceruta in casatorie

Se poate spune despre Janine ca este o femeie frumoasa, desteapta, care a stiut tot timpul ce vrea. E talentata ca designer si a reusit de fiecare data sa fie in prima linie. Fosta sotie a bossului de la PRO TV traieste de ceva vreme in Franta, unde se ocupa tot cu moda. Are o fetita cu Adrian Sirbu, a ramas in relatii foarte bune cu acesta si nu de putine ori presa a scris despre o posibila impacare intre cei doi. Avind un farmec inconfundabil si placind domnilor, Janine i-a picat cu tronc patronului de la Clarins, care e mult mai tinar ca ea. Dar ce mai conteaza cind dragostea omului este profunda.

14 afișări
Imaginea articolului Janine, ceruta in casatorie

Janine, ceruta in casatorie

Insa, in capitala Frantei sarmul creatoarei l-a dat gata si pe un om de afaceri trecut de prima tinerete, dar care arata foarte bine si are multi bani. Jaques a trecut la atac cu toata artileria ca s-o cucereasca pe Janine, i-a tot iesit in cale, a invitat-o la restaurantele pariziene sic si vrea, nici mai mult, nici mai putin, s-o ia de sotie. Cererea in casatorie, spun apropiatii creatoarei, ar fi avut loc cu tot tacimul, inel cu briliant, cina romantica, declaratii patimase de dragoste si promisiunea ca ii va oferi o viata de huzur. Fosta doamna Sirbu nu a ramas indiferenta la farmecele bussinesmanului si i-a acceptat intilnirile si chiar cererea in casatorie, cel putin asa sustin amicii acesteia. Vom vedea, in curind, daca Janine va avea un alt mariaj si va accepta un nou barbat in viata sa. Atunci, Maria Apostol, actuala iubita a lui Sirbu, ar putea sta linistita ca rivala sa nu mai reprezinta un pericol pentru ea. In aceste conditii, patronul Media PRO nu va mai fi interesat de Janine, din moment ce un alt domn a aparut in viata acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici