Japca ingropata

Procurorul sef al DNA Cluj a inchis un dosar in care statul a fost jefuit de un teren in valoare de 70 de milioane de euro. Beneficiar este Arpad Paszkany, un favorit al presedintelui Basescu.

1 afișare
Imaginea articolului Japca ingropata

Japca ingropata

In motivare, procurorii nu sufla o vorba despre faptul ca terenul apartinand domeniului public al statului (35 de hectare in valoare de peste 70 milioane euro interzise prin lege la instrainare), de la marginea municipiului Cluj Napoca, a ajuns in proprietatea vestitului Arpad Paszkany. Culmea, in motivatia NUP, seful DNA Cluj recunoaste negru pe alb dreptul de proprietate al statului roman asupra terenului, dar nu adopta nici o masura impotriva celor care l-au instrainat si celui care l-a "cumparat" prin fals. Mai mult, numele lui Arpad Paszkany nici macar nu este amintit. Poate si din cauza ca Paszkany a fost numit "exemplu de civism" de presedintele Traian Basescu exact la bilantul Ministerului Public din ianuarie 2007, in fata celor mai importanti procurori ai tarii. Ar mai fi de consemnat ca afaceristul a taiat panglica la mall-ul sau - "Polus Center" in prezenta lui Emil Boc si a celorlalti lideri PD locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici