'Jocurile de noroc i-au luat mintile'

Cazul lui Robert Catalin Pascu, directorul agentiei Bancpost sector 6 care acum o saptamana a incercat sa se sinucida aruncandu-se de la etajul opt al unui bloc din Capitala, este in plina derulare. Pe de alta parte, dependenta lui Catalin de cazinouri l-a facut pe psihiatrul Florin Tudose sa dea un verdict: jocurile de noroc i-au luat mintile tanarului.

1 afișare
Imaginea articolului 'Jocurile de noroc i-au luat mintile'

'Jocurile de noroc i-au luat mintile'

Pana acum este cert, conform anchetei, ca tanarul a lasat aproximativ 60.000 de euro numai la cazinoul Hotelului Marriott, dar anchetatorii incearca sa afle unde a 'spart' diferenta pana la cei peste 110.000 furati din vistieria agentiei bancare pe care o conducea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici