Jos masca!

Consilierul personal al premierului pe probleme de securitate, director al Institutului guvernamental de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania, membru al Grupului pentru Dialog Social, membru al Comisiei Tismaneanu si fost membru al Consiliului National al Fundatiei pentru o Societate Deschisa (parte a Retelei Deschise Soros si a Retelei Fundatiilor Soros), Marius-Gheorghe Oprea, nascut la 22 mai 1964 in Targoviste, aflat pe lista Voci Curate, se incalzeste pentru o audiere lunga la CNSAS si in fata altor instante mai competente.

1 afișare
Imaginea articolului Jos masca!

Jos masca!

Date suplimentare despre Marius Oprea, personaj care ocupa o functie inalta in stat fara a avea certificat din partea ORNISS (Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat), se gasesc, potrivit surselor noastre, in dosarele lui Caius Dobrescu si Sorin Adam Matei, aflate deja in ACNSAS, dar si in dosarele fostei Militii si Securitati din Brasov, aflate acum in arhivele SRI si SIE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici