Joseph Daul: "Fondurile UE nu sunt pentru mafie"

Guvernul roman este responsabil pentru gestionarea corecta a fondurilor europene si pentru continuarea luptei anticoruptie, avertizeaza presedintele influentului grup al popularilor europeni din Parlamentul European, Joseph Daul. Politicianul francez regreta ca in Romania nu au avut loc alegeri anticipate si ca euroalegerile au fost amanate pentru luna noiembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Joseph Daul: "Fondurile UE nu sunt pentru mafie"

Joseph Daul: "Fondurile UE nu sunt pentru mafie"

"Este foarte important cine reprezinta Romania in Parlamentul European, pentru ca Romania are un interes direct, de exemplu la votarea bugetului pentru tara dvs. Trebuie sa existe oameni capabili, care sa fie acolo cand se vorbeste despre Romania", spune Daul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici