Judecătoarea ascunsă!

Magistratul doljean Maria Nicola a apelat la tot felul de strategii pentru a nu fi fotografiată de ziarişti. Nimeni nu ştia cum arată la faţă judecătoarea care a trimis în stradă un asasin. Maria Nicola (45 de ani) s-a ascuns mai ceva ca un urmărit general.

1 afișare
Imaginea articolului Judecătoarea ascunsă!

Judecătoarea ascunsă!

Nu a dormit acasă, iar de la tribunal pleca pe furiş. Colegii au apărat-o cu îndârjire, mergând până acolo încât au refuzat chiar accesul în tribunal al unui zia­rist de la “Adevărul”. Totul pentru ca judecătoarea Maria Nicola să nu fie văzută la faţă. Pentru ca opinia publică să nu vadă cum arată un magistrat care, cu atâta uşurinţă, trimite printre oameni un asasin. Nicola e un magistrat care încă mai judecă, deşi sunt indicii clare că suferă de tulburări psihice şi a fost acuzată de vătămare a propriului copil.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici