"Judeţele deştepte" de la bac n-au avut camere de supraveghere. Plus: Funeriu doar a recomandat "Big-Brother”-ul

Ministrul Educaţiei, Daniel Fune­riu, îşi atribuie meritele unei recoman­dări. După ce s-a bătut cu pumnii-n piept pentru realizările excepţionale şi revoluţionare ale camerelor de supraveghere, ministrul Educaţiei nu este răspunzător pentru lipsa acestora, mai ales în judeţele cu grad foarte mare de promovabilitate.

3 afișări
Imaginea articolului "Judeţele deştepte" de la bac n-au avut camere de supraveghere. Plus: Funeriu doar a recomandat "Big-Brother”-ul

"Judeţele deştepte" de la bac n-au avut camere de supraveghere. Plus: Funeriu doar a recomandat "Big-Brother”-ul

Scandalul camerelor de suprave­ghere se extinde o dată cu desco­pe­rirea fenomenului prin care numărul absolvenţilor care au trecut cu bine de Bacalaureat este foarte mare exact în centrele din care "Big-Brother" a lipsit. Suceava, Harghita, Sălaj şi Constanţa sunt primele judeţe în topul gradului de promovare, dar şi al lipsei camerelor de supraveghere. Explicaţia Ministerului Educaţiei pentru lipsa camerelor de suprave­ghere este pe cât de simplă, pe atât de penibilă: ministrul n-a dat decât o recomandare inspectoratelor jude­ţe­ne, iar finanţarea a fost făcută de ad­ministraţia locală, pe criteriile bugetare stabilite de fiecare în parte.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici