Jurământ strâmb! Filmul nu-i trucat! Băsescu a lovit copilul

Confruntarea de joi seară cu Mircea Geoană a scos la iveală adevăruri pe care, altfel, preşedintele Traian Băsescu, aspirant la un nou mandat, le-a negat fără să clipească. Băsescu a recunoscut că la Ploieşti, în 2004, i-a tras una copilului, dar nu cu pumnul.

12 afișări
Imaginea articolului Jurământ strâmb! Filmul nu-i trucat! Băsescu a lovit copilul

Jurământ strâmb! Filmul nu-i trucat! Băsescu a lovit copilul

Un adevăr ieşit la iveală după o săptămână în care Traian Băsescu a folosit toate tertipurile pentru a se disculpa de acest gest incalificabil şi după ce a fost pus să jure pe Biblie că nu l-a lovit pe copil.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici