Jurnaliştii-superoameni, o specie pe cale de apariţie

Jurnalişti bătuţi, jurnalişti morţi la locul de muncă sau în timp ce-şi făceau meseria. Cazuri pentru care Inspecţia Muncii nu are încadrarea de accident de muncă sau deces cauzat de boală profesională. Pentru că în lege nu există nici o prevedere care să vizeze sau să aibă legătură cu lucrătorii în ramura mass-media. Căci ei nu se îmbolnăvesc, sunt veşnic tineri şi nu se sacrifică pentru meserie.

1 afișare
Imaginea articolului Jurnaliştii-superoameni, o specie pe cale de apariţie

Jurnaliştii-superoameni, o specie pe cale de apariţie

Doi ziarişti morţi într-o explozie cumplită, în timp ce-şi făceau meseria. O exclusivitate plătită scump la Mihăileşti în 2004 de Ionuţ Barbu şi Elena Popescu. Nu s-a considerat că evenimentul este accident de muncă decât la nivel declarativ, de parcă cei doi jurnalişti ar fi plecat într-o plimbare de plăcere la ora 5 dimineaţa să filmeze un camion burduşit cu azotat de amoniu, arzând la marginea drumului.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici