La DNA Piteşti, intri şi nu mai ieşi

Arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean au fost reţinuţi, ieri, de către procurorii anticorupţie, pentru 24 de ore, după ce au fost audiaţi câteva ore la Serviciul teritorial Piteşti al DNA, în dosarul privind corupţia din arbitraj.

1 afișare
Imaginea articolului La DNA Piteşti, intri şi nu mai ieşi

La DNA Piteşti, intri şi nu mai ieşi

Procurorii anticorupţie au emis ordonanţă pentru 24 de ore pe numele lui Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean, care au fost scoşi de la DNA cu cătuşe la mâini şi introduşi într-o dubă a Poliţiei.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici