La mâna băieţilor de la gaze

Gaze furnizate la o presiune atât de scăzută încât centralele termice de apartament nu pot funcţiona, energie electrică livrată cu întreruperi în anumite zone din ţară, ceea ce duce la defectarea aparatelor şi prejudicierea consumatorilor, dar şi telefoane mobile fără semnal, deşi utilizatorii plătesc abonamentele, sunt doar câteva dintre problemele despre care ne-a vorbit, într-un interviu, Constantin Cerbulescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.

4 afișări
Imaginea articolului La mâna băieţilor de la gaze

La mâna băieţilor de la gaze

Deşi dispune de puţin peste 600 de inspectori la nivel naţional, adică aproximativ 10 - 15 pe fiecare judeţ, plus Capitala, ANPC a efectuat nu mai puţin de 35.000 de controale asupra operatorilor economici, aplicând amenzi în cuantum de 7.700.000 lei în perioada octombrie 2009 - februarie 2010.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici