La şcoală, ca în Evul Mediu

Zece kilometri dus, zece întors. Copiii dintr-un cartier periferic al Petroşaniului se trezesc la ora cinci în fiecare zi ca să poată ajunge la şcoală. Acelaşi calvar îl trăiesc şi alte sute de elevi din mai multe judeţe ale ţării, care se văd nevoiţi să parcurgă zeci de kilometri pe jos pentru a ajunge să înveţe carte. Ministerul Educaţiei asigură că situaţia transportului şcolar se va remedia... anul viitor!

1 afișare
Imaginea articolului La şcoală, ca în Evul Mediu

La şcoală, ca în Evul Mediu

Cătunul Dâlja este mai mult un sat, dar din punct de vedere administrativ este considerat un cartier al municipiului Petroşani. Oamenii de aici, 70 de familii, plătesc impozite ca orice orăşean, chiar dacă nu au văzut în viaţa lor mult promisele, din patru în patru ani, utilităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici