LACA: 'VREM PRIMELE PUNCTE!'

Marius Lacatus a declarat la conferinta de presa de ieri ca victoria obtinuta în derby-ul cu rivala din “Stefan cel Mare” le-a ridicat moralul elevilor sai pentru meciul cu Slavia.

1 afișare
Imaginea articolului LACA: 'VREM PRIMELE PUNCTE!'

LACA: 'VREM PRIMELE PUNCTE!'

“Rezultatul obtinut sâmbata cu Dinamo ne da încredere pentru disputa cu Slavia. Daca vom practica acelasi fotbal bun si vom avea aceeasi atitudine pozitiva, nu avem cum sa nu câstigam. Vrem primele puncte în aceasta competitie si trebuie sa avem încredere în fortele noastre pentru a obtine victoria. Nu va fi însa usor, Slavia e un adversar bun. E un meci foarte important, având în vedere ca trebuie sa avem continuitate în rezultate pozitive“, a spus Lacatus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici