Lăcătuş, de partea lui Boloni şi Balint: "Mă doare când sunt atacate gloriile Stelei"

Plecat de la Steaua, Lăcătuş începe să facă valuri la Vaslui, acolo unde are două victorii consecutive şi este momentan peste fosta lui echipă! Lăcătuş l-a bătut pe un alt fost stelist, Dan Petrescu. "Fiara" este de partea lui Boloni, Balint şi celorlalte glorii din Ghencea: Mă doare când sunt atacate gloriile Stelei!

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş, de partea lui Boloni şi Balint: "Mă doare când sunt atacate gloriile Stelei"

Lăcătuş, de partea lui Boloni şi Balint: "Mă doare când sunt atacate gloriile Stelei"

"Eu nu m-am certat cu Becali, dar mă dor declaraţiile făcute la adresa foştilor mei colegi. Am mai spus-o de sute de ori, dar acesta este Gigi, un imprevizibil, te poţi aştepta la orice de la el", a spus Lăcătuş la conferinţa de presă de după meci.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici