"Lăcătuş e cel mai mare stelist! Va antrena Steaua mulţi ani de acum înainte"

Marius Onofraş a declarat că Marius Lăcătuş este un stelist înfocat care pune suflet pentru echipa din Ghencea. Totodată, jucătorul Unirii Urziceni admite că se bucură nespus de mult pentru venirea naşului său de cununie în Ghencea.

1 afișare
Imaginea articolului "Lăcătuş e cel mai mare stelist! Va antrena Steaua mulţi ani de acum înainte"

"Lăcătuş e cel mai mare stelist! Va antrena Steaua mulţi ani de acum înainte"

"Nu am văzut în viaţa mea un om care să pună atâta suflet pentru o echipă, un om care să trăiască atât de intens pentru Steaua. Cu siguranţă, Lăcătuş merită să fie la Steaua şi sper să stea cât mai mult pe banca echipei din Ghencea", a declarat Marius Onofraş.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici